Grönsakshallen Sorunda – allt inom grönsaker, rotsaker, svamp och mer

Grönsakshallen Sorunda är idag en ledande grönsaksgrossist i Stockholm, men har sin början i när grundaren Gunnar Netz sålde ägg och potatis från dörr till dörr. Mycket har hänt sedan dess, bl.a när Grönsakshallen blev ett bolag i mitten på åttiotalet, men att fullfölja kundernas önskemål och kvalitetskrav har alltid varit den ledande ambitionen. Här ska kunden kunna hitta vad de än behöver inom grönsaker, rotsaker, svamp, frukt, bär och blommor. Och ägg, som alltid.

Sortiment efter säsong
På Grönsakshallens hemsida får kunden en översikt över de olika produkter som erbjuds. Här är sortimentet hjälpsamt uppdelat i kategorier såsom asiatiskt, örter, bär och blommor med flera, för att göra det så effektivt som möjligt både att hitta det man söker och att hitta något nytt. Butikens sortiment avspeglar säsong, väder och vind, och består således helt enkelt det som går att få tag på för tillfället. Grönsakshallen har kontor i Stockholm, Mora, Västkusten, Nyköping, Umeå och Östersund, vilket gör det möjligt att beställa till stora delar av Sverige via webshoppen.

Kunden främst, men värderingar viktigast
För Grönsakshallen kommer kunden främst, men sist och slutligen genomsyras hela verksamheten av värderingar. Miljöfrågor, så som energi, transport och avfall, och också frågor om arbetsmiljö, hälsa, säkerhet och jämställdhet är viktiga, och påverkar hur Grönsakshallen gör sina affärer. Ambitionen är att arbeta långsiktigt och respektfullt med både leverantörer och kunder som har samma mål och värderingar. På så sätt kan ett effektivt och hållbart arbetssätt utvecklas.